På denne siden vil du finne opplysninger som kan være viktig for deg under 2017. Sjekk den med jevne mellomrom.  Toppene kommer her etter hvert som de legges ut.  Det kan også hende at det kan bli en annen topp enn den som er planlagt. Dette hvis toppen skulle vise seg å være for vanskelig. 

Sjekk ditt nummer på deltakeroversikten at du har fått registrert alle toppene du har sendt inn. Det kommer mange rapporteringer og det er lett å skrive feil og overse en melding.

Nederst på første side på Ut.no på hver tur står det PDF på høyre side. Klikk på dette og du får ut et PDF- dokument som forteller om turen. Dette kan du skrive ut.

Klikker du på kart, får du ut en kartskisse over området. Dette kan også skrives ut.

Stjernene bak toppen forteller om vanskelighetsgraden. en * er lett ** vanskeligere og *** vanskeligst. Jeg opererer også med  + og - bak for å finjustere. Denne måten å fortelle om vanskelighetsgraden kan gi noe unøyaktighet men jeg håper dere bærer over med dette.

OBS: Tanga ved Kløttervatnet blir flyttet til Middagsfjellet på Ulvsvågskaret. De som har vært her allerede får selvfølgelig  godkjent  denne topp L, men hvis de har lyst til å ta denne så blir det 2 kryss i rubrikken deres.

Bogvetten gir jeg 3 stjerner ***-  etter å ha vært der nå.

Da er den jeg hittil har kalt for Indre  Hamarøy satt ut. Den ble i Sørfold :) Den er plassert på toppen oveenfor Mørsvikbotn, et kjent turmål for folket der.

Turen opp til Søråsen i Hamsund er noe krevende nu når det er mye vekster i marka, kanskje lurt å ikke går rett opp.

Da er alle turene lagt ut og klar for ivrige turgåere.