På denne siden vil du finne opplysninger som kan være viktig for deg under 2020. Sjekk den med jevne mellomrom.  Toppene kommer her etter hvert som de legges ut.  Det kan også hende at det kan bli en annen topp enn den som er planlagt. Dette hvis toppen skulle vise seg å være for vanskelig. 

Dette året ønsker vi å vise dere noen av de fine gapahukene/leskjulene vi har i Hamarøy Enten starter stien ved en gapahuk eller så går den til en eller også forbi en. 

Det er en selvfølge at vi ikke raserer noe ved gapahukene eller ødelegger noe, ikke sant? De eiere jeg har greid å komme i kontakt med synes det er moro at vi bruker deres gapahuker og regner selvfølgelig med at vi holder orden. Og viktig: Ta med eget søppel hjem.

Sjekk ditt nummer på deltakeroversikten at du har fått registrert alle toppene du har sendt inn. Det kommer mange rapporteringer og det er lett å skrive feil og overse en melding.

Finner ikke at ut.no har mulighet for å skrive ut pdf.fil for turen slik som på den gamle hjemmesiden deres. Da er det mulig at jeg må lage et kart og legge ut der jeg synes det er nødvendig.

Stjernene bak toppen forteller om vanskelighetsgraden. en * er lett ** noe tyngre *** enda mer krevende  og **** vanskeligst. Jeg opererer også med  + og - bak for å finjustere. Denne måten å fortelle om vanskelighetsgraden kan gi noe unøyaktighet men jeg håper dere bærer over med dette.

Vær forsiktig og ikke ta snarveier over vann nå. Isen er ikke sikker