Norgeskart friluftsliv

Dette er en app som du må laste ned på mobiltelefonen. Du går inn på appen: Goggle play, søker på øverste linje med ordene Norgeskart Friluftsliv og laster ned appen.

I menyen tre linjer øverst til venstre på denne appen velger du Telltur og logger deg på med brukernavn og passord fra tellturprofilen din.

    

Bildet til venstre viser bildet av appen i Goggle play.  Bilde nr 2 viser valg i menyen som er øverst til venstre. Velg Telltur og turene lastes ned i telefonen.

På bildet i midten er det en blå sirkel nede til høyre. Trykk på den og du blir ført til det område du beveger deg i.

Legger du rødt kryss som står i midten av bildet nr 4, over grønn mann som er turmålet, får du avstanden fra deg til turmålet i firkanten med tall nederst til venstre. Her ser dere det er 941 meter fra der jeg sitter og skriver, til ytterst på moloen i Skutvik.

Når jeg har lagt til nye turer må appen oppdateres. Gå inn i menyen igjen og velg Telltur. Da lastes som regel ned oppdateringene. Hvis det ikke skjer noe velg rundt pål øverst til høyre (se bildet lengst til høyre) og trykk her. Velg last ned og du ender opp med bildet som du ser helt til høyre. Gå tilbake med pilen til venstre.

Få hjelp av andre turgåere som er kjent med appen. Denne appen er grei å bruke til andre ting enn "Ti på topp."


Ti på topp i Hamarøy

Startside

klikk på logo